Formulari de contacte

Escriu-nos
Escriu el teu nom i Cognom
Invalid email address.
El número de telèfon no sembla correcte
Escriu el motiu de la teva consulta
Invalid Input

CONDICIONS D'ÚS, PROTECCIÓ DE DADES I PRIVACITAT::

Llegeixi atentament aquestes condicions abans de fer servir aquest lloc web.
Les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com el seu correu electrònic, seran incorporades en un fitxer del qual és responsable "AICO, Associació d’Instal·ladors Catalans Oficials" amb CIF G59805960 (C/ Valls, 11 P.A.E.O. 08500 Vic), amb la finalitat d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada amb l'entitat que pogués ser del seu interès.
Atenent a la legislació vigent en matèria de protecció de dades, l’informem que les dades personals que ens faciliti en aquest formulari s’incorporaran a un fitxer titularitat d’AICO amb la finalitat de canalitzar les seves consultes, els enviaments de circulars periòdics, comunicacions promocionals o publicitàries. Marcant la casella corresponent, vostè ens dona el seu consentiment perquè incorporem les seves dades al fitxer abans esmentat a efectes de rebre les comunicacions descrites anteriorment.
Les dades es podran cedir especialment a “AEFI, Associació d’Estudis i Formació d’Instal·ladors”, “AICOPRO, Assessorament Professional AICO S.L.”, “AICOSEN, AICO Serveis Energètics, S.A.” També les podem cedir a tercers quan sigui necessari per compliment d’obligacions legals, per tramitar certificacions de formació, per tràmits amb l’O.G.E., a fabricants i/o distribuïdors, per oferta de productes i serveis.
Vostè té el dret d’accés a les dades, el de rectificar les dades inexactes, limitació d’us de les dades, portabilitat de les dades, oposició al tractament de les dades i a sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Pot fer-ho a la següent adreça: comunicacio@aico.cat
AICO es compromet a usar les seves dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per a la finalitat anteriorment esmentada.
L'interessat declara tenir coneixement de la destinació i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.

? Are we human or are we dancers...